İşçi Partisi’nden Belediye’ye “yanıt” teşekkürü

Karacabey İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, ilçe stadının genişleme alanı ve Belediye Gençlikspor ile ilgili iddialarına Belediye’den verilen cevabı değerlendirdi.
İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, ilçe stadının genişleme alanının imara açıldığını ve Belediye Gençlikspor’un 1. Lig’e çıkarılmak istenmediğini ileri sürmüştü. Belediye’den yapılan açıklamada, söz konusu alandaki imar plan değişikliğinin bir önceki yönetim tarafından yapıldığı belirtilmişti. Belediye Gençlikspor’un 1. Lig’e çıkarılmak istenmediği yönündeki iddiaların ise asılsız olduğuna vurgu yapılmıştı.
Belediye’den konu ile ilgili yapılan açıklamayı değerlendiren Ahmet Aygün Ata, “Belediye’nin ayrıntılı yanıtı bizleri oldukça memnun etti. Halkla paylaşımların aynı özenle devam etmesini bekliyoruz.
İlçe stadının genişleme alanı ve Belediye Gençlikspor ile ilgili açıklamamızın yeterince okunmadığı görülmektedir. Yapılan yanlış uygulamalar, ‘önceki dönemde yapıldı’ denilerek geçiştirilmemelidir. Kaldı ki, geçen dönemde de meclisteki üye çoğunluğu AKP’deydi.
Söz konusu alanda yapılan imar plan değişikliği kararı doğru değilse, düzeltilmesine yönelik çalışma yapılması gerekmez mi? Çözüm getirilemez mi?
Birleşme önerisiyle ilgili bir şey bilmediğimiz savunulmuştur. Spor, bireylerin ya da düşüncelerin çekişme alanı değil, ortak hareket edilebilecek birleştirici öğelerden biridir. Bu gerçeği hiç kimse yadsıyamaz.
3. Lig’teki bir takımın Karacabey Belediye Gençlikspor ile birleşme teklifiyle ilgili 3 toplantı yapılmış, ancak kamuoyuna yansıtılmamıştır. Amacımız da, dileğimiz de şeffaflıktır. Halkı ilgilendiren her açıkça paylaşılmasıdır. Attığımız adımla, kamuoyunun bilgi alma özgürlüğünü yerine getirilmekten mutluluk duyuyoruz.
Belediye Gençlikspor’un değerli taraftarları, çok güzel tepki örneği verdi. Onurlu taraftarımızın Belediye Gençlikspor’u hiç kimseye yedirmeyeceğinden kuşkumuz yok. Bu tepki güzelliğini, her ortam ve koşulda, düşünce ayrımı gözetmeksizin herkese karşı yapacaklarının inancında olduğumuzun da bilmelerini isteriz.
Karacabey için her türlü bedeli ödemeye hazırız. Sözlerimizi, profesyonel ligde mücadele ederken tribün marşımız olan ‘Karacabey, Karacabey sensiz bizim canımız. Kıtır kıtır kesseler de feda olsun canımız’ sözleriyle noktalarken, yeniden o günlerde buluşmanın özlemiyle tüm düşünceleri ortak hareket etmeye çağırıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.