İşcan’dan 10 Kasım mesajı

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Gazi Mustafa Kemal’in “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetin, onurla, dimdik ayakta ve geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümit ve kararlılıkla yürüdüğünü belirtti. İşcan, “Atatürk’ü vefatının 81. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Atatürk’ün dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker ve saygın bir lider olduğunu ifade eden İlçe Başkanı İşcan, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, ebediyete irtihalinin 81. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. İstiklal mücadelesine önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk eşsiz zaferler ile milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirerek dünyanın takdirini kazanmış kahraman ve saygın bir askerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarihe iz bırakan bir komutandır. Onun en büyük özelliği ise aziz milletimize duyduğu güven ve inancıdır.
Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde tüm zorlu şartlara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları püskürtecek azim ve kararlılığa sahiptir.
Atatürk, vatan müdafaasını her şeyin üzerinde tutan, maddi ve manevi tüm varlığını çok sevdiği milletine adamış bir devlet adamı ve komutandı. Türk milleti, tarihi boyunca kahramanlık destanları ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük kahramanlar sayesinde nice zorlukları aşarak bu günlere kadar gelmiştir.
15 Temmuz’da Türk milleti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu ülkenin ve milletin huzuruna, istikrarına, istiklaline, meşru yönetimine, seçilmiş meclisine ve iradesine yönelen ihanet hareketini boşa çıkararak, kararlılığını ve kahramanlığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.”
“2023 hedefleri için mücadelemizi sürdüreceğiz”
İşcan mesajını, “Bizler de Gazi Mustafa Kemal’in kurmuş ve emanet etmiş olduğu bu cennet vatanı sürekli daha iyi ve ileriye taşımak, 2023 hedeflerine ulaşmak ve tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında birleştirerek yılmadan ve yorulmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Vefatının 81. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanımız uğruna fedakarca şehit düşen ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini noktaladı.
İşcan ayrıca bugün idrak edeceğimiz Mevlid Kandili mesajında da; ““Yüce Rabbimizin ‘dosdoğru yol üzere gönderilmiş bir elçi’ olarak tanıttığı, insanlığın rehberi Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettiği Mevlid Kandili’ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Aziz milletimizin, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu müstesna gecenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesine ve hepimiz için tefekküre vesile olması temennisiyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.