İş Bankası’ndan rekor teklif

Karacabey’deki altı resmi kurumda çalışan personelin maaşlarını çekeceği bankanın belirlenmesi amacıyla yapılan banka promosyon ihalesini rekor bir fiyatla İş Bankası kazandı.
Önceki gün Karacabey Kaymakamlığı İhale Komisyonu tarafından yapılan banka promosyon ihalesine ilçede faaliyet gösteren 9 banka katıldı. En yüksek fiyatı veren İş Bankası ve Ak Bank ihalede tekrar masaya oturdular. İhale sonunda altı resmi kurumun maaşlarının yatırılma hakkını en yüksek promosyon teklifi veren İş Bankası 160 bin YTL’ye kazandı. Yapılan ihale neticesinde Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi, Karacabey Lisesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İMKB Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi, Karacabey Askerlik Şubesi Başkanlığı ve Karacabey Fide ve Fidan Test Merkezi’nde çalışan 142 personel maaşlarını 31.12.2010 tarihine kadar Karacabey İş Bankası Şubesi’nden çekecekler.
İş Bankası Karacabey Şubesi Müdürü Alper Kaya, kişi başına iş geliştirme ücreti bakımından şu ana kadarki en yüksek teklifle ihaleyi kazandıklarını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.