İrem Ateş’ten büyük başarı

 

İstanbul Dershanesi öğrencisi, 100 net ve 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu:

İstanbul Dershanesi Karacabey Şubesi, Türkiye birincisi öğrencisiyle övünüyor. Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu öğrencisi İrem Ateş, önceki gün açıklanan SBS sonuçlarına göre 100 net ve 500 tam puan alarak büyük bir başarının altına imza attı.

          09 Haziran 2012’de yapılan SBS’de 100 sorunun tamamına doğru yanıt veren İstanbul Dershanesi ve Şehit Serkan İlköğretim Okulu öğrencisi İrem Ateş, bir milyon 42 bin 148 öğrenci arasından 500 tam puan alarak Türkiye, Bursa ve Karacabey birincisi oldu.

          Karacabey’in gururu olan Ateş, büyük başarısıyla Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu ile İstanbul Dershanesi’nin de övünç kaynağı haline geldi.

          SBS’nin açıklanmasıyla birlikte İstanbul Dershanesi yönetimi, 500 tam puan bekledikleri öğrencisi İrem Ateş’in sevincine ortak oldu. Dershaneye kaydolduğu günden itibaren planlı ve disiplinli bir çalışma programı içine giren İrem Ateş, emeklerin karşılığını muhteşem bir başarı ile aldı.

          SBS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşayan İrem Ateş, elde ettiği başarısında katkısı olan ailesine, İstanbul Dershanesine, okuluna ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

          İstanbul Dershanesi yönetimi de Türkiye şampiyonu öğrencileri İrem Ateş ile gurur duyduklarını belirterek, “Öğrencimizi kutluyor, bundan sonraki yaşamında da büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.