İrem Ateş’e büyük onur!

İstanbul Dershanesi, SBS’de Türkiye birincileri arasında yer alan başarılı öğrencisi için ödül töreni düzenledi:

Törene Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı ve Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra daire amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

            İstanbul Dershanesi Karacabey Şubesi Kurucu Müdürü Recep Turhan, öğrencileri İrem Ateş’in ülke çapındaki başarısıyla gurur duyduklarını söyledi. İstanbul Dershanesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini dile getiren Turhan, “Her öğrencimiz bizler için çok özeldir. İrem Ateş de SBS’deki başarısıyla yalnızca bizlerin değil tüm Karacabey’in gururu olmuştur” dedi.

            Eğitimin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Ergün Koç, “Hızlı giden trene ancak çok koşarak yetişilir. Gençlerimizle beraber ülkemiz daha da ilerilere gidecektir. Belediye olarak eğitime yönelik çok hizmet ve çalışmalarımız oldu. Bunlar devam edecektir. Öğrencimizi yürekten kutluyor, başarıda emeği bulunanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye birincisi İrem Ateş’in büyük bir başarıya imza attığına dikkat çeken Kaymakam Dursun Balaban, “Öğrencimizin ailesine, dershane ve okul öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum. Amacımız, eğitimi en iyi seviyelere taşımaktır. Toplumun temeli eğitimdir. Karacabey bu yolda çok mesafe aldı ve en iyi yerlere gelecektir. Buna inancım sonsuzdur” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından başarılı öğrenci İrem Ateş’in İstanbul Dershanesi tarafından alınan yeni cep telefonu ödülünü Kaymakam Dursun Balaban takdim etti. İrem Ateş’e yaşam boyu başarılar dileyen Kaymakam Balaban, daha da başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğine dikkat çekti.

Ödül töreninde ayrıca Belediye Başkanı Ergün Koç da İrem Ateş’e sürpriz yaparak diz üstü bilgisayar sözü verdi.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.