İnsan odaklı bir sendikayız!

İnsan odaklı bir sendikayız!
Sağlık Sen Karacabey Temsilciliği’nin önceki akşam verdiği “Tanışma ve Dayanışma” yemeğinden birlik ve beraberlik mesajı çıktı. Hacıbey Pide Salonu’ndaki yemeğe, Sağlık Sen Bursa İl Başkanı Yusuf Bedir, Mali Sekreter Mehmet Özdoğan, Teşkilat Sekreteri Alaattin Demir, Eğitim Sekreteri Süleyman Çelik, Basın Sekreteri Metin Kaya, Sendika Avukatları; Mehmet Işık ve Adem Şahinci’nin katıldığı yemekte, çok sayıda sağlık personeli de hazır bulundu.
Açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Fatih Alpaslan, yemeğe katılan konuklara teşekkür ederken, tüm sağlık camiasını birlikte hareket etmeye çağırdı.
Sendika İl Başkanı Yusuf Bedir, amaçlarının sağlık sektöründeki sorunları paylaşmak olduğunu belirterek, “Tüm sağlık çalışanlarının sesi olmak istiyoruz. Görüş ve önerilerinizi dinleyerek, bunları merkeze iletmek istiyoruz. Biz insan odaklı bir sendikayız. Türkiye’de 81 bin üyeye ulaştık. Özellikle Karacabey teşkilatımızın yaptığı çalışmaları başarılı buluyoruz. İnsan çıkarlarını amaçlayan bir örgüt olduğumuz için kapımız herkese açıktır” dedi.
Konuşmaların ardından İl Başkanı Yusuf Bedir, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Devlet Hastanesi’nde 14 yıl Başhemşire olarak görev yapan Hüsnüye Kayacan ile 28 yıl sağlık alanında hizmetler veren Dr. Zafer Birinç’e plaket verdi.
Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Fatih Alpaslan ise, Uzm. Dr. Arif Önal adına Dr. Engin Paralı’ya emekliye ayrılmasından dolayı plaket vererek onurlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.