İnşaat çalışmaları başladı!

Polis Karakolu’nun yarım kalan hizmet binasının yaklaşık 4 ay içinde tamamlanması bekleniyor:

Belediye’nin geçtiğimiz hafta inşaat ihalesini gerçekleştirdiği ve işi müteahhit bir firmaya verdiği öğrenildi.

Polis Karakolu’nun yaklaşık 4 ay içinde inşaatının tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor. Bu süre zarfında üste bir kat daha çıkılacağı, duvarlara sıva ve badana yapılacağı ve Polis Karakolu’nun 2 katlı hizmet vereceği bildirildi.

Polis Karakolu inşaatının belediyenin olanakları doğrultusunda tamamlanmasının ardından da Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edileceği kaydedildi.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Esentepe Mahalle Muhtarı Ali Işık, Polis Karakolu’nun hizmete girmesinin yalnızca kendilerini değil Emirsultan Mahallesi’nde oturan vatandaşları da memnun edeceğini belirtti.

Polis Karakolu’nun Esentepe’de yer almasının olumlu etkilerinin olacağını kaydeden Işık, gün geçtikçe artan öğrenci sayısının 4 bine ulaştığını ve bu bölgede asayiş olarak büyük bir gereksinimin olduğunu ifade etti.

Yaklaşık bin 200 metrekare alana yapılacak olan Polis Karakolu'nun yarım kalan tüm kaba inşaatının tamamlanmasının ardından çok amaçlı kullanılması düşünülüyor. Yapılacak Polis Karakolu'nun Okullar Bölgesi'nde olması nedeniyle Çocuk Büro Amirliği ile Toplum Destekli Büro Amirliği'nin burada faaliyet gösterebileceği ifade edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.