İMKB’den ‘Senden de Bir Kitap’ projesi

Karacabey İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphane Kulübü tarafından ‘Senden De Bir Kitap’ projesi kapsamında okul kütüphanesine 600’ün üzerinde ve piyasa değeri yaklaşık 15 bin TL olan kitap kazandırdı.
Okul Müdürü Gökmen Güler, okul kütüphanesinin zenginleşmesine katkıda bulunmayı, veli ve öğrencilere kitap sevgisini aşılamayı, kitap okumayı bireyin hayatının her döneminde kalıcı kılmayı, kitap okuma alışkanlığı oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı. Güler, “Veli ve öğrencilerimize okul ile ilgili bir toplum hizmeti yaptırmak için başlattığımız proje Kütüphaneler Haftası’nda okulumuzda sergilediğimiz etkinlikle sona erdi. İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında ailelerin önemini vurgulamak istedik. Bu anlamda ailelerin sosyal bir projede yer alarak okula ve öğrenciye katkıda bulunmasını arzu ettik. Okul kütüphanesinin zenginleşmesi sonucunda, öğrencilerde kitap okuma hevesi uyanacaktır. Kitap okuyan öğrenciler, okuma kültürüne sahip, düşünen ve duyarlı, kitabın değerini bilen, okuma alışkanlığı kazanmış, dilini koruyan ve geliştiren fertler olacaktır.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan tüm velilere ve hayırseverlere minnettar olduğunu belirterek, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.