AS Doruk Mühendislik Asansör Fuarı’nda

Karacabey’in tecrübeli Makine Mühendisi ve As Doruk Mühendislik Ltd. Şti’nin sahibi Hüsnü Doğruoğlu, İstanbul CNR Fuar Alanı’nda düzenlenen 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.
2007 yılında kurulan AS Doruk Mühendislik Ltd.Şti. Lansmanı “Doğalgaz da Doğru Çözüm” sloganı ile yapılmıştı. 10 yıldır Doğalgaz, Isıtma, Soğutma ve Kalorifer tesisatı alanında Mühendislik hizmeti veren ve satışını yaptığı ithal Kombiler (Vaillant, Viessmann) ile Karacabey’i tanıştıran AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. son 3 yıldır da İngiltere’ den TERMOTEKNİK tarafından getirilen LOGİC yoğuşmalı kombilerin Ana Bayii ve Servisi olarak hizmet vermektedir.
Makine Mühendisliği sorumluluk, imza ve yetkisi ile Mekanik Tesisat alanında hizmet veren AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Karacabey’in marka şirketleri arasında olma başarısını göstermiştir. Süreklilik ve sürdürülebilirliğini ispat eden, kalite ve müşteri memnuniyetini ilke edinen AS Doruk Mühendislik, hizmet verdikleri sektör ile ilgili fuarları, seminerleri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek ve eğitime de gereken önemi vererek, farkındalık yaratarak, gelişimini sürdürmeye çalışmaktadır.
Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı hakkında bilgi veren Doğruoğlu, yaklaşık 5 yıldır bu konuda araştırma yaptıklarını, Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan oğlu ile birlikte Asansör ve Yürüyen Merdiven sektöründe de hizmet vermeyi planladıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.