İMKB’de “Chef-Sektör” buluşması

 

Öğretmen Emel Öztürk Aksoy’un İzmir’den eski öğrencisi Chef Ekrem Karagöl, öğretmeninin dergideki yazısını okuyarak vefasını gösterdi.

İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesine gelen Karagöl, Yiyecek – İçecek Hizmetleri Alanı/Mutfak dalı öğrencilerine Mutfak Uygulamaları dersinde görsel sunum yaptı.

Yanında aşçılık mesleği ile ilgili çeşitli hediyeler ve malzemeler de getiren Karagöl, öğrencilere aşçılık mesleğini anlattı. Ekrem Karagöl, İzmir İşper Üniforma’dan öğrencilere önlük, Kanal 35 TV’ye sponsorluk yapan Orkide yağlarından çeşitli yağ ve İzmir’e özgü sakızlı Türk kahvesi getirerek yaptığı yemekleri ikram ettikten sonra, kahve servisi düzenledi.

Hazırladığı yemekler Burdan Yumurta Satış Yöneticisi Gökhun Yalçın, Okul Müdürü Vedat Kırbaş ile müdür yardımcıları, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından çok beğenildi.

Ekrem Karagöl ayrıca Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu öğrencilerine de aşçılık mesleğini anlattı.

Satış Yöneticisi Gökhun Yalçın, çalışmalardan çok memnun olduğunu ve bundan sonra yapılacak bütün etkinliklerde kendilerinin de olacaklarını söyledi.

Okul Müdürü Vedat Kırbaş ise, genç aşçı Ekrem Karagöl ve Burdan Yumurta Satış Yöneticisi Gökhun Yalçın’a katılım belgesi verdi. Düzenlenen etkinliğin öğrenciler açısından çok yararlı olduğunu ve aşçılık mesleğini sevdirdiğini belirten Kırbaş, diğer işletmelerden ve şeflerden de aynı etkinlikleri beklediklerini sözlerine ekledi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.