İlk bayan müzik grubunun ismini Karacabey halkı versin!

Kaymakam Dursun Balaban’dan çağrı:

Kaymakam Balaban, önceki gün bayan müzik grubu üyeleriyle Halk Eğitimi Merkezi’nde bir araya geldi. HEM Müdürü Yaşar Gökbayrak ve müzik grubunun mimarı Şener Organizasyon Sahibi Serhat Çetin Şener’in de katıldığı buluşmada konuşan Kaymakam Dursun Balaban, “İlk bayan müzik grubumuzun ismini Karacabey halkı versin. Bana sorarsanız ‘Pırlanta’ olsun derim. Çünkü kızlarımızın hepsi birer pırlanta! Ancak, Karacabeyli kızlarımızın kurduğu Bursa’nın ilk bayan müzik grubunun ismini Karacabeylilerin vermesi daha doğru olur düşüncesindeyim” dedi.

Şener Organizasyonunun katkılarıyla ve Karacabey Lisesi bayan öğrencilerin bir araya gelerek kurdukları müzik grubuna başarılar dileyen Kaymakam Balaban, “Çok güzel bir olaya imza attınız. Medeni cesaretinizden dolayı da sizleri kutluyorum. Umarım sizlerin bu cesareti diğer kızlarımıza da örnek olur. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin. Halk Eğitimi Merkezimiz de hizmetinizdedir. Eğer bir gün meşhur olursanız, bizleri unutmayın! Sizlerden en kısa sürede güzel bir müzik ziyafeti bekliyoruz” diye konuştu.

Şener Organizasyon Sahibi Serhat Şener önderliğinde kurulan bayan müzik grubunda; Hilal Günay (Keman), Eslem Çetinkaya (Gitar), Nazan Yaman (Solist ve Gitar), Seher Bağırtlak (Solist ve Flüt), Merve Mutlu (Ritim) yer alıyor. Gruba ayrıca Efe Ortaboylu (Ritim Öğretmeni) ve Lütfü Parlak (Gitar Öğretmeni) da katkı veriyor.

Halk Eğitimi Merkezi’ne ait Muhtarlar Derneği üstündeki kurs binasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten bayan müzik grubu üyeleri, çok iddialı olduklarını söyledi. 2 ay içinde hazır hale geleceklerini belirten genç müzisyenler, ilçe halkına en kısa sürede güzel bir müzik ziyafeti sunmak istediklerini kaydetti.

Bursa’nın ilk bayan müzik grubunu kurmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Organizatör Serhat Şener ise, “Tüm arkadaşlarımız çok yetenekli. Çok büyük hedeflerimiz var. İlk olarak ilçemizde ve Bursa’da, daha sonra da ülke çapında büyük ses getirmek istiyoruz. Bu konuda Karacabeyli herkesin desteğini bekliyoruz.

Bizlere şu ana kadar her konuda büyük katkı sağlayan Kaymakamımız Sayın Dursun Balaban’a, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Nurgül Özatilla’ya ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.