İlgezen Tavşanlı’ya talip!

Karacabey’in saygın ailelerinden Zafer İlgezen Tavşanlı Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı. Belediye emeklisi Zafer İlgezen, 30 yıldır ikamet ettiği mahallesine en iyi hizmeti sunmak için yola çıktıklarını söyledi.
Zafer İlgezen Tavşanlı Mahallesi sakinlerinin muhtarlığa seçmesi durumunda mahallesi için hizmetten başka bir şey düşünmeyeceğinin sözünü verdi.
İlgezen, “Mahallemize bir Aşevi düşüncemiz var. Yine Türk halkına yakışır bir şekilde kimsesiz ve yetim çocuklar için bütçe ayırıp azalarımla birlikte onlara destek olacağız. Ayrıca, Tavşanlı Mahallesi’nin genç, yetenekli ve gelecek vaat eden çocuklarımızın Karacabey Belediyespor altyapısına girmesi için çalışma başlatacağız. İyi niyetlerle yola çıktık ve bu kutsal görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Tavşanlı Mahallesi’nin değerli halkının desteklerini bekliyoruz.” dedi.
Tavşanlı Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını açıklayan Zafer İlgezen’in aza listesi şu isimlerden oluşuyor; Beytullah Akıncı (Esnaf), Seyit Bay (Esnaf), Timur Yılmaz (Esnaf), Meltem Akkaya (Bilgisayar Teknisyeni), İsmail Adıgüzel (İnşaatçı), Anıl Bertem (Kuaför), Bayram Çekmez (DSİ Emeklisi), Esen Aydemir (Çiftçi)
İlgezen seçimlerin Tavşanlı Mahallesi’ne uğurlu, kutlu olmasını dileyerek adaylıklarını açıklayan ya da aday olmayı düşünenlere de şans dileyerek açıklamasına son verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.