“İlçemizi ortak akılla yöneteceğiz!”

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeniden güven tazeleyerek göreve seçilen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan Pazar akşamından itibaren yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Başkan Özkan’ın makam odası, gelen çiçeklerle adeta bir çiçek bahçesine döndü. Tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Özkan’a hayırlı olsun temennisinde bulunmak için kurum yöneticileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıdaki ilçe halkı adeta sıraya girdi.
Makamına gelen herkesin tebriklerini kabul eden Başkan Özkan’a dünde ilçenin önemli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ziyaret de bulundu. Ziyarette; Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Karaca, Balıkesir Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu, S.S. Karacabey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Atıl, S.S. Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen, 501 Sayılı Karacabey Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Naim Demirbaş, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Bakırtaş, Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Vural, Bursa İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Karacabey Şubesi Başkanı Erdoğan Dereli, Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı, Ovahamidiye Mahalle Muhtarı Cemal Erdem, Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Kooperatifi Müdürü Mali Müşavir Ali Karagüzel ve Bursa İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Memuru Birol Demir Başkan Özkan’a başarı dileklerini iletti.
Ziyarette söz alan Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Karaca, “Çok seviyeli bir seçim kampanyası geçirdik. Seçim sonunda yeniden Belediye Başkanımız oldunuz. Başarılar diliyorum. Çocuk yaşlarından itibaren siyasetin sürekli içindeydiniz. Kalfalık dönemini bitirerek şimdi ustalık dönemine girdiniz. Bu dönemde Karacabey’e daha fazla hizmet bekliyoruz. Tarımdaki sıkıntıların çözüleceğini umut ediyoruz. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri olarak bizler, hizmet noktasında sizlere katkı sunmaya hazırız.” dedi.
2014’te ilk göreve geldiklerinden bu yana belediye yönetiminde bir zihniyet devrimi gerçekleştirmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Ali Özkan, bu devrimi yeni dönemle birlikte geliştirmek istediklerini söyledi. Karacabey’in artık tarımdan sanayiye, turizmden spora, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar yükseliş dönemine girdiğini ifade eden Özkan, “Tarım bizim için çok önemli. Tarımdaki sorunları çözüme kavuşturacağız. Karacabey gelişmeye açık bir ilçe. Bu ilçenin bir belediye başkanı olarak hizmet noktasında sizlerin görüş ve düşüncelerine her zaman ihtiyacımız var. Karacabey’i ortak akılla birlikte yöneteceğiz. İlçemizi birlikte kalkındıracağız. Nazik ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.