Başkan Ali Özkan mazbatasını aldı

*Yerel seçimlerde Karacabey’de yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Ali Özkan, düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

Karacabey’de seçimlerin ardından yeni dönemde de belediye başkanlığını kazanan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, dün İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen tören sonrası mazbatasını aldı. Karacabey’in yükseliş dönemine girdiğini vurgulayan Özkan, “Güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Karacabey Adliyesi’ne AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP İlçe Başkanı Hilmi Kaya ve Cumhur İttifakı meclis üyeleri ile birlikte gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, kendisini bekleyen kalabalık tarafından da coşkuyla karşılandı.
Yeni adliye binasındaki ilçe seçim müdürlüğüne gelerek mazbatasını teslim alan Başkan Özkan’a, eşi Gülden Özkan ile kızı Serra Özkan da eşlik etti.
Karacabey’in yükseliş dönemi başlıyor
Adliye çıkışı vatandaşların alkışlarla destek verdiği Başkan Ali Özkan, “Gerçekten enteresan bir seçim süreci yaşadık. Seçim dönemi adeta ilçemizde bir turnusol kâğıdı vazifesi gördü. Halkımızın deyimiyle takkeler düştü keller görüldü. Kimlerin, kimlerle yürüdüğü, amaçlarının ne olduğu ayan beyan görünürken, ilçe siyaseti kendisini dev aynasında gören cücelerle tanıştı. Biz bütün olumsuzlukları tecrübe hanemize kaydederken, geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bölen değil birleştiren olacağız. Karacabey’imizin yükseliş dönemi hayırlı olsun” dedi.
Başkan Özkan, konuşmasının ardından eşi Gülden Özkan, kızı Serra Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP İlçe Başkanı Hilmi Kaya, Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile kendisine destek vermek için gelen vatandaşlarla birlikte yürüyerek belediye binasına geçti. Yürüyüş sırasında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Özkan’a, esnaftan da yoğun destek geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.