İktidarın gücüyle geliyoruz!

İktidarın gücüyle geliyoruz!
Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç öncülüğünde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle düzenlenen pilavlı etkinlik yoğun ilgi gördü.
Atatürk Parkı’na yapılan yeni Düğün Salonu’ndaki programda AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ile eşi Esra Koyuncu da hazır bulundu.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla, tüm dünya kadınlarının büyük çilelerle yaşam mücadelesi verdiğini söyledi. Anadolu kadının ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Özatilla, savaşlarda kadınların ülkesi için verdiği büyük fedakarlığı anlattı.
Özatilla’nın ardından Belediye Başkanı Ergün Koç, eşi Behiye Koç’a günün anlam ve önemi nedeniyle çiçek verdi.
Sizden alacağımız güçle hizmete devam
Yoğun alkışlar eşliğinde halka seslenen Belediye Başkanı Ergün Koç, tüm kadınların anlamlı gününü kutladı. Gece gündüz Karacabey için çalıştıklarını belirten Başkan Koç, “Her şeyimizi sizler için harcıyoruz. Gece gündüz demeden sizler için çalışıyoruz. Ne söz verdiysek yerine getirdik. Karacabey’i hizmet yağmuruna tuttuk. Tüm bunları sizlerden aldığımız güçle gerçekleştirdik. Yaptıklarımız ortadadır. Bunlar yeterli mi? Tabii ki hayır. Yeni dönemde de sizden alacağımız ve arkamızdaki iktidar gücüyle hizmete devam edeceğiz. Kadınlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Gününüz kutlu olsun. 29 Mart’ta son kararı siz vereceksiniz. Takdir halkındır” dedi.
AK Parti iktidarıyla Türkiye’de değişim yaşandığını vurgulayan Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Başkan Ergün Koç’a güvenilmesini istedi.
Karacabey’in geleceği için hizmete oy verin
Karacabey’de 10 yılda yapılamayan hizmetlerin 5 yılda gerçekleştiğini söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, “Tüm bu yapılanlara karşın, sizlerin de Başkan Ergün Koç’a sahip çıkmasını istiyoruz. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de birçok şey değişti. Artık vatandaşlarımız hastanelerde rehin kalmıyor. İnsan ayrımı yapılmıyor. Herkese eşit hizmet veriliyor. Allah aşkına söyleyin; bugün Demokrat Parti’nin ya da Anavatan Partisi’nin genel başkanının kim olduğunu bilen var mı? Ama mazlumların ve Filistinlilerin savunucusu, halkın hizmetkarı adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ı herkes çok iyi bilir. Sizlere hizmet namus borcumuzdur. AK Parti için değil, Karacabey’in geleceği için hizmete oy verin” diye konuştu.
Büyük coşkunun yaşandığı etkinlikte, Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ile Belediye Başkanı Ergün Koç, ellerindeki karanfilleri kadınlara dağıttı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.