İktidara yürüyoruz!

DP, 36 kişilik yeni yönetimini oluşturdu:
Karacabey Demokrat Parti, 36 kişilik yönetim kurulunu önceki akşam belirledi. Hüsamettin Cindoruk genel başkanlığındaki DP Genel İdare Kurulu geçtiğimiz günlerde yaptığı atamalarla Bursa’daki 17 ilçeden 15’inde ve il yönetiminde başkan değişikliğine gitti.
            Mehmet Ali Köfteci başkanlığında yoluna devam etmesi kararlaştıran DP Genel İdare Kurulu,  Karacabey’deki yeni yönetim listesini onaylandığını duyurdu.
            Karacabey DP’de yönetim kurulunda 18’i DP ve 18’i Anavatan Partisi kökenli olmak üzere 36 isim görev yapacak. DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, Anavatan Partisi ile güçlü birlikteliğin temelinin yıllar önce atıldığını, birleşme sürecinde yakalanan sinerji ile tabanda büyük heyecan yaşandığını bildirdi.
            Köfteci, “Tek yolumuz var, o da iktidar yoludur. Milletimiz DP çatısı altında kargaşa ve kaoslardan uzak, birlik ve beraberlik içerisinde özlem duyduğu ülke yönetimine kavuşacaktır” dedi.
            Bursa DP Başkanlığı’na atanan Ayhan Barışıcı, spor çevrelerinde ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olarak aktif bir isim olarak tanınıyor. Evli ve iki çocuk babası olan Barışıcı, halen Basketbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliği ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor. Anavatan Partisi eski İl Başkanı Meliha Bağcıoğulları ise DP İl Başkan Yardımcılığına getirildi.
DP Karacabey teşkilatının yeniden yapılanmasında birleşen iki partinin güç birliğine büyük önem verildi. İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ve Başkan Vekili Mustafa Hari’nin yanında başkan yardımcılıklarına Feti Toprak ve İsa Coşkunsoy getirildi.
Yönetim kurulunda; Genel Sekreter Fahri Elezoğlu, Basın Sorumluları Halil Altıntaş ve Mesut Tunçkol, Sayman Sami Topçu ile Celali Demirel görevlendirildi.
Abdullah Akkoç ve Feti Toprak yerel yönetimlerden, Murat Sel ve Adem Karabacak gençlik ve kadın kolu yapılanmasından, Zeki Gülan, Osman Asa, Tarık Yörür ve Bahri Çekmez köy ve mahalle temsilciliklerinden, Süleyman Yörür ile Recep Bayırdelen ise AR-GE çalışmalarından sorumlu olacak.
Atama sonrası yeniden göreve başlayan ve ilk demecini veren DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, Türkiye’de kardeşliğin, birlik ve beraberliğin zedelenmeden korunması için DP misyonunun cumhuriyet tarihinde örnek iktidar dönemleri yaşadığına işaret etti.
Köfteci, “Güzel ülkemizde huzuru her saniye hissettiren, gençlerini iş ve aş sahibi yapmaktan, çiftçisini, sanayicisini, memurunu, işçisini ve emeklisini güvenli ekonomik koşullara kavuşturmaktan başka bir şey düşünmeyen, kalkınma hedeflerini sürekli büyüten ve gelişmiş ülkeler sınıfına yükselmeyi hedefleyen bir iktidar anlayışıyla geliyoruz. İnsanlarımızın her yönden özlem duyduğu ülke yönetimi sadece DP iktidarıyla yaşanır.” diye konuştu.
Karacabey Demokrat Parti teşkilatının 36 kişilik yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Mehmet Ali Köfteci (İlçe Başkanı), Mustafa Hari (Başkan Vekili), Abdullah Akkoç, Feti Toprak, Adnan Aybey, Halil Altıntaş, Celali Demirel, Hakkı Bozdemir, Cem Tiryakioğlu, İsmail Aydın, Fahri Elezoğlu, Hasan B. Hotanlı, Hüsamettin Alp, Osman Asa, İsa Coşkunsoy, Sami Topçu, Mesut Tunçkol, Ufuk Kilci, Sebahattin Yıldız, Sinan Cece, Süleyman Yörür, Mustafa Avlan, Zeki Gülan, Ahmet Kesim, Bahri Çekmez, Recep Bayırdelen, İbrahim Gümüş, Mehmet Özak, Suat Mergen, Halil Sait, Tahsin Akçay,Ufuk Erdem, Nadi Kapçak, Adem Karabacak, Tarık Yörür, Murat Sel ve Ramazan Ala.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.