İki kardeşten bir büyük başarı daha

Kickboks Şampiyonası’ndan altın madalya ile döndüler:

Karacabey’li Fehime Şükran Eroğlu ile Zeynel Eroğlu isimli kardeşler, geçtiğimiz hafta Bursa’da düzenlenen, “İller Arası Kickboks Müsabakaları”ndan altın madalya ile döndü. İki kardeş bu büyük başarılarıyla bir kez daha Karacabey’in gururu oldu.

Geçtiğimiz Haziran ayında da Eskişehir’de düzenlenen “İller Arası Kickboks Müsabakaları”nda üçüncü olarak büyük bir başarının altına imza atan iki kardeşin ülke genelindeki zaferleri göğsümüzü kabarttı.

Karacabey’in kendilerine sahip çıkmasını bekleyen Fehime Şükran Eroğlu ile Zeynel Eroğlu kardeşler, şu anda Dikkaldırım Gençlik ve Spor Kulübü’nün lisanslı sporcuları olarak başarıdan başarıya koşuyor.

Bursa’daki antrenmanlara gidiş ve gelişlerde zorlandıklarını belirten Eroğlu kardeşler, Kaymakamlık ve Belediye’nin kendilerine bu konuda destek vermesini bekliyor.

Daha önce Karacabey’de görev yapan Antrenörler Ferhat Aysan ve Sevim Aysan tarafından keşfedilen sporcularımızdan 17 yaşındaki Fehime Şükran Eroğlu Gençler kategorisinde, 12 yaşındaki Zeynel Eroğlu ise minikler dalında Türkiye şampiyonu oldu.

Diğer taraftan iki kardeşin ter döktüğü Dikkaldırım Spor Kulübü’nün de şampiyonadan birincilik kupası elde ettiği bildirildi.

Başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan iki kardeş, hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.