İHL mezunları buluştu

Karacabey İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin dördüncüsünü düzenlediği ‘Mezunlar Günü’ yağmurlu havaya rağmen yoğun gerçekleştirildi.
    Programın il bölümünde Karacabey İHL 2008 mezunlarının, Müdür Yardımcısı Yüksel Çatal, Rehberlik Öğretmeni Müberra Sayım öncülüğünde hazırladıkları piyesler ve tiplemeler izleyenlerden büyül beğeni topladı.İhsan Yıldırım, Caner Bektaş, Emrah Aybey, Gökhan Tan, Hamza Özer, M.Emin Beyzo’nun rol aldıkları ‘Yeşil Elbise’ piyesinin yanı sıra ‘İmam Alemdar’ ve ‘Herkesin Bir Kutlu Doğumu Var’ tiplemeleri günümüzdeki bazı çarpık anlayışları hicvetti.
    Okulun ilk mezunlarından Bandırma İHL öğretmenlerinden Halil Orhan ve Aydın Fidan’ın mezunlar adına birer konuşma yaptıkları programda, okulun kuruluşundan bu yana görev yapan eğitimci ve idarecilerle başarılı öğrenciler slayt olarak tanıtıldı.
    Açıklaması ve okunuşu slayt gösteri olarak verilen Kur’an-ı Kerim tilavetinin okulun mezunlarından Okçugöl İmamı Naci Aksoy tarafından okunduğu programda ayrıca ilk öğretmenlere ve emeği geçen idarecilere de birer plaket verildi.
    Karacabey İHL’nin eski müdür yardımcılarından AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan’ın da plaketle ödüllendirildiği etkinlikte İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin de kendisine ait olan ‘Baba’ şiirini seslendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.