İHL mezunları bir arada

 

Karacabey İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunlarının geleneksel buluşması geçtiğimiz hafta sonu okul bahçesinde gerçekleşti.

Harmanlı Köyü İmam Hatibi Servet Gökmen’in Kuran hatmiyle başlayan mezunlar buluşmasında sunuculuğu Gazi Camii İmam Hatibi Cahit İnan yaptı.

Karacabey İHL Müdürü Abdürrahim Üner, okulun durumu ve çalışmaları hakkında yaptığı bilgilendirmede eğitimdeki 4+4+4 uygulaması çerçevesinde 5. sınıflar için kayıtlara başladıklarını açıkladı. Kat sayı engelinin ortadan kalkmasıyla birlikte İHL’nin eski günlerine dönmeye başladığını ifade eden Üner, okulun tanıtımı amacıyla periyodik çalışmalar yaptıklarını, ayrıca 60 yatılı öğrencinin en iyi şartlarda eğitimi hayatını sürdürdüğünü hatırlattı. Abdürrahim Üner, ‘Anadolu İHL’ kontenjanında bu yıl önemli bir artış sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Mezunlar buluşmasının bu yılki sürpriz konuğu eski okul müdürlerinde Faik Küçükyazıcı oldu. Küçükyazıcı, “İHL mensupları ve mezunları sahip oldukları nimetin farkında değil. En çok gurur duyduğum ve mutlu olduğum eğitim çalışmalarım İHL ile ilgili olanlardır” diye konuştu.

Okul bahçesindeki etkinlik konuklara pide, ayran, karpuz ve çay ikramlarıyla sürdü. Mezunların bir sonraki buluşması ise Temmuz ayının ilk haftasındaki Pazar günü olarak kararlaştırıldı.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.