İ.M.K.B. Okul Aile Birliği’nde yeni dönem

Okul yönetimi tarafından organize edilen yemekli toplantıda eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu. Devir teslim töreni sonunda eski yönetime yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verildi.
    Okul Aile Birliği eski Yönetim Kurulu Başkanı Ali Işık, hem Esentepe Mahalle Muhtarı hem de duyarlı bir vatandaş olarak mahallesindeki tüm okullara ayrım yapmadan maddi ve manevi katkısının bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Eski yönetim kurulu üyesi Ramazan Karabulut da, geçen yıl gayretli bir çalışma sergilediklerini, zaman zaman işlerinden ve görevlerinden feragat ederek aile birliği çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti. Karabulut, yeni yönetimin de aynı heyecan ve gayretle çalışacağına emin olduğunu dile getirdi.
    İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Aytekin ise, eski yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi sundu. Başkan Aytekin, İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi adına yeni projeler üreteceklerini ve tüm velilerin bu çalışmaların içerisinde yer alacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.