İ.M.K.B.’nin “Cebit Bilişim Fuarı” çıkartması

Karacabey İ.M.K.B. Kız Teknik ve Meslek Lisesi, İstanbul “Cebit Bilişim Fuarı”na katıldı. Müdür Yardımcısı Ramazan Özyaman, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Canan Büyükkara, Mustafa Şehitlioğulları Kadir Topçu ve 21 öğrenci fuarda yer aldı.
17 ülkeden bin 78 katılımcı ve zirve sponsoru firma proje ve ürün tanıtımlarını yaptı. Sektörün ihtiyaçları ve eğilimi doğrultusunda yenilenen yapısı ile “Cebit Bilişim Eurasia” 2011 yılında, sektördeki bu hızlı gelişime ayna tutarak şirketlerin günümüzdeki ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler sunmuştur.
Avrasya’nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi Bilişim Dünyasını buluşturdu. Katılımcısı ve ziyaretçisiyle sektörün kalbi “CeBIT Bilişim Eurasia”da attı.
6-9 Ekim 2011 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, Avrasya’nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia, sponsor, katılımcı ve ziyaretçilerden tam not alarak dün sona erdi. 4 gün boyunca iş dünyası ve bilişim sektörü profesyonellerine, sektöründeki en etkin platformu yarattı.
4 gün boyunca bilişim sektörünün kalbinin attığı CeBIT Bilişim Eurasia’ya, 1078 firma katılarak ürün ve hizmetlerini sergiledi. 121 bin 349 ziyaretçinin katıldığı CeBIT Bilişim Eurasia ve eş zamanlı düzenlenen CeBIT Sinerji Zirvesi, 6 Ekim 2011 Perşembe günü üst düzey protokol ve 6 bakandan oluşan heyet ile gerçekleştirildi.
Gelecekteki iş stratejilerinin temel bir parçası olan bilişim, hemen her sektörde yeni iş alanlarının açılmasını ve sektörün büyümesini sağlıyor.
Sektörün ihtiyaçları ve eğilimi doğrultusunda yenilenen yapısı ile CeBIT Bilişim Eurasia 2011 yılında, sektördeki bu hızlı gelişime ayna tutarak şirketlerin günümüzdeki ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.