İ.M.K.B.’li öğrencilere “Aşçılık” eğitimi

Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Emel Öztürk Aksoy’un girişimleriyle gerçekleşen programda, Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nden emekli Öğretim Görevlisi Gastronomi Uzmanı Hayati Doğan aşçılık mesleği ile ilgili bilgiler verdi.

Konferansa Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Nuriye Atasoy, Alan Öğretmenleri Ozan Baki Marangoz, Gıda Teknolojisi Alan Şefi Elif Sayın ile öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Vedat Kırbaş, aşçılık üzerine verilen başarılı konferansın öğrenciler üzerinde çok etkileyici olduğunu belirtti.

Öğrencilerin bu konferans ile mesleklerine olan bakış açılarında olumlu değişmeler olduğunu dile getiren Kırbaş, “Öğrencilerimiz, aşçılığın bir kariyer mesleği olduğunu daha iyi anladı. Bu ve buna benzer konferansların öğrencilerimizin ufkunu açacağını düşünüyorum. Bu nedenle konferansın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Konferansın bitiminde Okul Müdürü Vedat Kırbaş, Uzman Hayati Doğan’a verdiği önemli bilgiler nedeniyle teşekkür sertifikası ve çiçek sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.