HYP’nin Karacabey çıkarması

HYP’nin Karacabey çıkarması
Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün kuruculuğunu yaptığı Halkın Yükseliş Partisi (HYP), Karacabey’de de örgütlenmek için çalışmalara başladı.
            Önceki gün Karacabey’deki basın kuruluşlarını ziyaret eden HYP İl Yönetim Kurulu üyeleri Ece Yıldırım, Zeynep Yılmaz, Barış Boğazkesen ve Bülent Çimsöken, kendileriyle birlikte hareket edecek ‘kuva-i milliye ruhuna sahip bireyler aradıklarını’ dile getirdi.
            9 ayda 521 teşkilat kurduklarını anlatan İl Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Çimsöken, kuruluş çalışmalarını kendi olanakları ve imece usulü ile gerçekleştirdiklerini vurguladı.         
Ak Parti hükümetine de yüklenen HYP İl yöneticileri, 4 yıllık sürede iktidarın başarısız bir yönetim gösterdiğini belirterek, halkı borç batağının içine ittiğini savundu.
    Kendilerini ‘1938’in devamı 2. Kuvva-i Milliye hareketi’ olarak nitelendiren HYP İl yöneticileri, Bursa’nın 17 ilçesinden 8’inde teşkilatlandıklarını anımsattı. Önümüzdeki genel seçimlerde büyük bir patlama yapacaklarını iddia eden HYP yöneticileri, “Menfaatleri için değil millet için siyaset yapabilecek arkadaşlarla Karacabey’de teşkilatlanmamızı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.