Hüseyin Erol sahaya indi

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Hüseyin Erol, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Merkez ve kırsal mahallelerde delege ve partililerle bir araya gelen Hüseyin Erol, projeleri hakkında bilgi verdi.
MHP ilçe başkanı adayı Hüseyin Erol sahaya indi. 25 Ocak’ta gerçekleşen kongre öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Hüseyin Erol, merkez ve kırsal mahallelerde partililerle bir araya geldi. Partililerin yanı sıra vatandaşların da sıkıntılarını dinleyen Hüseyin Erol, göreve gelmesi halinde Karacabey’i MHP’nin kalesi yapacağını söyledi.
İlçe teşkilatına kurumsal bir yapı kazandırmak istediğine vurgu yapan Hüseyin Erol, “Ben değil, biz anlayışı ile teşkilatımıza kurumsal bir yapı oluşturmak için adayım. Dava bilincini ön plana çıkaracak bir yapı oluşturmaya çalışacağım. Partimizin gücünü Karacabey’e gösterebilmek için yola çıktım. Vatanımızın ve davamızın kırmızı çizgileri ile problemi olmayan herkesi bu çatı altında toplayacağım. Karacabey’imizi MHP’nin kalesi yapmak için adayım. Bu kutlu davada görev almanın bir ibadet olduğunu düşünüyorum. 25 Ocak’ta yapılacak olan kongrede yetki istiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.