Hotanlı Cami ek hizmet binası törenle açıldı

Karacabey’de Hotanlı Cami ek hizmet binasının açılışı, protokolün ve vatandaşların katılımıyla Cuma Namazı sonrası gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Cuma namazı öncesi böyle güzel bir vesile ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bizler belediye olarak, ilçemize menfaat sağlayan, katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarla dirsek temasındayız. Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte okullarımızda, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın talebi ile birlikte camilerimizde ve bunun gibi sağlık, spor ve diğer pek çok alana destek olmaya da devam ediyoruz. Geçtiğimiz zaman dilimi içinde, sayın muhtarımızdan bizlere, cami içerisinde kadınlar için ek bir bölüm yapılması istendiği belirtilmişti. Ve bugün, bu bölümün de açılışını yapıyoruz. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.
Hotanlı Mahalle Muhtarı Sami Özseçen de konuşmasında, böyle bir caminin yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, köye hayırlı olmasını diledi.
Konuşmalarından ardından protokol üyeleri, köy camiinde eğitim gören kursu öğrencileri ile birlikte, açılış kurdelesini keserek, caminin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Yoğun Katılım
Açılışa Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra; Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, DSİ 12. Şube Müdürü Çağatay Ünlü, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya, Ovaköyleri Sulama Birliği Başkanı ve Hotanlı Mahalle Muhtarı Sami Özseçen ile birlikte, daire müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.