Hoş vakitler sergisine tam not!

Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri alkışı hak etti:

Karacabey Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin dün düzenlediği, “Hoş Vakitler Sergisi ve Dondurma Şenliği” görülmeye değerdi.

            Programa Kaymakam Dursun Balaban, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Yılmaz, Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu Müdürü Menderes Girgin, Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı C. Nurettin Tekkanat katıldı.

            Renkli görüntülere sahne olan ve öğrencilerin ders saatleri dışında yaptıkları birbirinden güzel resimler tam not aldı. Boş vakitlerin hoş vakitler olarak değerlendirildiği çalışmalar sonucu ortaya çıkan güzel eserleri çok beğendiğini dile getiren Kaymakam Dursun Balaban, emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velileri kutladı.

            Ardından konuklara dondurma ikram edildi. Kaymakam Balaban’ı Karacabey Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili bilgilendiren Kurum Müdürü Salih Babaç, 216 öğrenciye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını kaydetti.

            Yakın bir zamanda hizmet binalarını Yeni Mahalle’ye taşıyacaklarını söyleyen Babaç, kendilerine her konuda destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okul idarecilerine ve velilere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.