Hoş geldin dünyalar tatlısı!

Karacabey Bulut Çay Ocağı İşletme sahibi Mustafa Bulut ve Havva Bulut çiftinin geçtiğimiz hafta nur topu gibi bir kız bebekleri dünyaya geldi.
Bulut ailesi 10 Kasım 2017 tarihinde Karacabey Devlet Hastanesi’nde başarılı bir operasyonun ardından dünyaya gözlerini açan minik bebeklerine Zehra ismini verdi.
Hayata ‘merhaba’ diyen ve sağlık durumu çok iyi olan Zehra bebek, anne ve babasının yanı sıra Bulut ve Mirza ailelerine de tarifsiz bir sevinç yaşattı. Begüm ve Nisa isminde de iki kız çocukları olan Havva ve Mustafa Bulut, Zehra bebekleriyle birlikte üçüncü kez anne ve baba olmanın hazzını doyasıya yaşadı. Heyecanları gözlerinden okunan Bulut çifti; “Zehra bebeğimizle birlikte sevincimiz, neşemiz üç kat daha arttı. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bambaşka ve çok özel bir duygu. Rabbim bu umutla bekleyen herkesi evlat sahibi yapsın, kızlarımızı da salihalardan kılsın. Bu süreçte yanımızda olan ailelerimize ve yakın arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
MELTEM Gazetesi olarak Bulut ailesinin mutluluklarına ortak olurken, Zehra bebeğe hoş geldin der, Begüm ve Nisa kardeşleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun bir hayat geçirmesini dileriz.
Havva ve Mustafa Bulut çiftine de çocuklarının yaşam boyu tüm mürüvvetlerini görmelerini temenni ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.