Hodri Meydan

Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Osman Çatak, “Anlayış Kıtlığı Çekiyorlar” eleştirilerini zaman yitirmeden yanıtlarken, Belediye Başkanı Ergün Koç’un gerçekleri saptırmakta çok becerikli bir usta olduğunu söyledi.
Belediye Meclis Üyesi Osman Çatak’ın, Belediye Başkanı Ergün Koç’a, “Hodri Meydan” diyerek, kararların internet sitesinden yayın-lanmasını istediği yazılı basın açıklamasını hiçbir düzeltme yapmadan aynen yayınlıyoruz: “GERÇEKLERİ SAPTIRMAK BECERİ İSTER,O DA SİZDE FAZLASIYLA VAR.

Sayın Koç: Hiçbir şeyi anlatmanıza gerek yok, sözleriniz doğruysa,yüreğiniz yetiyorsa AK Parti Belediye Meclis üyelerinin engel olduğunu iddia ettiğiniz Pazar yerinin iki katlı değil tek katlı olarak yapılması yönünde alınan meclis kararını Belediyemizin Internet sitesinde yayınlayın, yayınlayın ki Karacabey Halkı gerçekleri görsün.
Cesaretiniz varsa, sürekli arkasına sığındığınız ve ucuz siyaset malzemesi yaptığınız tersane konusunda alınan meclis kararını da belediyenin Internet sitesinde yayınlayın, partinizin meclis üyelerinin bile bu kararda sizi neden desteklemediğini de açıklamayı unutmayın. Kendi meclis üyelerinin bile desteğini alamadığınız bir meclis kararını, AK Parti meclis üyelerini karalamak için yıllarca nasıl kullandığınızı herkes görsün, yalanlara prim vermesin.
Sayın KOÇ; tersane konusunda alınan Belediye Meclis Kararında partiniz meclis üyeleri bile size destek olmadı, tek başına kaldınız?
Bu olayı bu güne kadar neden hiç açıklamadınız ve basın yoluyla da olsa kendilerinden hiç şikayetçi olmadınız?

YÜZME HAVUZU İHALESİNİ KİM YAPTI

Sayın KOÇ; Gerçeker stadyumunun yanındaki araziye kapalı yüzme havuzu ihalesi hangi tarihte ve hangi siyasi parti iktidarı döneminde yapıldı?
O gün imzalanan sözleşmeyi, bu gün fesih etmeye kalkıldığında Devletin iki adet yüzme havuzu yapımı bedeli kadar zarar edeceğini, ihaleyi alan müteahhidin sözleşmeyi fesih etmek için ne kadar tazminat istediğini hükümetin bu konuda çok sıkıntılı olduğunu encümen toplantısında bizlere anlattığınız gibi neden halka anlatmıyorsunuz?
Yüzme havuzumu yapmak istiyorsanız bu konuda samimiyseniz, Atatürk Kültür Parkının uygun bir yerine yapın. Yada stadyumun önünde bulunan şahıs arazilerinden gerekli miktarda istimlak edelim, yüzme havuzunu buraya yapın. Ancak sizin amacınız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Yüzme havuzunu yapmak emek ister para ister, yüzme havuzu yapacağım ama Gerçeker stadının yanındaki araziyi belediye ye vermiyorlar bize engel oluyorlar demek ise sadece beceri ister. Oda sizde fazlasıyla var.

İHALESİNİ ALDIĞINIZ MİNİK BİR ORMAN KAMPINI İŞLETEMEDİNİZ…

1,5 yıl önce ihalesini kazandığınız ufacık bir orman kampını Belediye olarak işletmeye cesaret edemeyip bıraktınız. Şimdi kalkıp piknik alanının işletmesine talip oluyorsunuz ama nafile çünkü Orman İşletmesinin güvenini kaybetmişsiniz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.