“Hizmetin tek adres Saadet Parti’sidir”

Karacabey Emirsultan ve Yeni Mahalle sakinleriyle buluşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, vatandaşların özlediği hizmetleri Milli Görüş belediyeciliğinde alacağını söyledi.
SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürdü. Emirsultan ve Yeni Mahalle’deki kahvehanelerde vatandaşlarla buluşan Çavdarlı, Karacabey’in 30 Mart akşamında Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacağını söyledi.
Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte vatandaşlarla buluşan Hamit Çavdarlı, “Karacabey’de Saadet Partisi’nin Belediyeyi alma zamanı gelmiştir. Vatandaşımızın hizmet alacağı tek adres Saadet Parti’sidir. Çünkü Saadet Partisi, milletimizin inancı, özü, tarihi ve kendisidir. Milli Görüş belediyeciliği bir markadır. Refah Partisi nasıl ki iktidar olmadan önce ülkenin birçok yerinde Belediyeyi kazandıysa, şimdi de aynı şekilde Saadet Partisi birçok yerde Belediyeyi kazanacaktır. 2015’teki milletvekilliği seçimlerinde de meclise güçlü bir şekilde girip milletimizin özlediği hizmetleri gerçekleştirecektir. Belediyeyi kazandığımızda rüşvet yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Çünkü biz inanıyoruz ki rüşvetin önü kesilirse, hizmet daha hızlı bir şekilde gelecektir. Belediyenin kendi öz kaynaklarıyla, kesinlikle borçlanmaya gitmeyerek, halkımıza en güzel hizmetleri yapacağız. Makamında oturan değil, sorunları çözmek için halkla iç içe olan bir başkan olacağız. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. İnsan merkezli, adalet temeline dayalı şeffaf bir belediyecilik sergileyeceğiz. 30 Mart akşamı Karacabey için çok önemli bir tarih olacak. Karacabey özlediği hizmetleri Milli Görüş Belediyeciliğinde alacak. Saadet kazanınca, Karacabey kazanacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.