Hızlıoğlu, seçim bürosunu hizmete açtı

Karacabey Tavşanlı Mahallesi Muhtar Adayı Fahrettin Hızlıoğlu, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Hızlıoğlu, hizmet aşkı ile gece, gündüz demeden çok çalışacaklarını dile getirdi.
Hızlıoğlu’nun seçim bürosunun açılışına çok sayıdaki mahalle sakinlerinin yanı sıra Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salim Sait Terzioğlu, Karacabey Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak ve diğer mahallelerin muhtar adayları katıldı.
Tavşanlı Mahallesi 72 Sokak PTT aralığındaki seçim bürosunu hizmete açan Tavşanlı Mahallesi Muhtar Adayı Fahrettin Hızlıoğlu, “Mahalle sakinlerimizin arzu ve istekleri için bu onurlu göreve talip oldum. Doğup, büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek istiyorum. Her kesimi temsil edecek aza listemizle göreve hazırız. 24 saat boyunca telefonlarımız açık olacak. İnşallah 31 Mart sabahı gönül, gönüle, hizmet aşkı ile görevimize başlamış olacağız ve kısa sürede halkımızın sorunlarını çözeceğiz. ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla hareket edeceğiz. Muhtarlık Binası ve mahallemdeki işyerimde bulunarak her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.