Hisarcıklıoğlu Pazartesi Karacabey’de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karacabey Ticaret Sanayi Odası (KTSO) ile Karacabey Ticaret Borsa’nın (KTB) 05 Mart 2018 tarihinde müşterek düzenleyeceği ödül törenine katılacak.
Ödül töreninde, 2015 ve 2016 yılları yüksek düzeyde Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi ödeyen ve İhracat şampiyonu olan üyeler ile 40 yıl ve üzeri faaliyet gösteren Karacabey TSO üyeleri ile 2016 ve 2017 yıllarında yüksek düzeyde tescil ücreti ödeyen Karacabey TB üyelerine plaket verilecek.
Ödül töreni öncesi açıklamalarda bulunan Karacabey Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan “Ödül töreninde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Karacabey’imiz de ağırlayacak olmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Bu törende her biri birbirinden değerli olan ve ülke ekonomisine katma değer sağlayan firmalarımızı, bu katkılarından dolayı ödüllendireceğiz. Aynı zamanda Karacabey Sanayi Sitesi içerisinde bin metrekaresi kapalı olmak üzere 3 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek onbir dersliğin yanı sıra atölyeler, çok amaçlı konferans salonu, laboratuvar ve sosyal yaşam alanları bulunan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezinin temel atma törenini ve Karacabey Ticaret Borsamızın öz kaynakları ile yapımı tamamlanan Gıda Tarım Ürünleri Çarşısı’nın açılışı ile Karacabey Ticaret Borsası Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi protokol törenini gerçekleştireceğiz.
05 Mart 2018 Pazartesi günü saat 16.00’da Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan Taha düğün salonunda gerçekleştirilecek programa tüm üyelerimizi ve İlçe halkımızı davet ediyoruz” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.