Hırsızı giydiği mont yakalattı

Karacabey’de, telefon satan işyerinin camını taş ile kırıp vitrinde bulunan cep telefonları ve tablet bilgisayar ile kasada bırakılan bir miktar parayı altıktan sonra kaçan altı hırsızdan üçünün kimliği belirlendi. Polis zanlılardan E.Ö.’yü (18) giydiği çizgili monttan tesbit etti. Sakarya’da suç üstü yakalanan E.Ö. tutuklanırken polis diğer zanlıları arıyor.
Karacabey’de geçtiğimiz hafta cep telefonu ve tablet bilgisayar satan bir işyerine sabah saat 04.00 sıralarında 41 plakalı otomobil ile gelip taş ile camı kırdıktan sonra vitrinde bulunan cep telefonları ve tablet bilgisayar ile kasada bırakılan bir miktar parayı alan altı hırsız polis tarafından aranmaya başladı. Güvenlik kameralarını izleyen polis, zanlıların Karacabey’den sonra sırayla Bursa, Bilecik, Sakarya ve Adapazarı’nda bir çok hırsızlık olayına karışan E.Ö. ile arkadaşları H.K.(19) ve F.G.(17) nın kimliğini tesbit etti.
Zanlılardan E.Ö. Sakarya’da geçtiğimiz günlerde hırsızlık yaparken yakalandı. Karacabey ilçesindeki hırsızlıkta giydiği aynı mont üzerinde bulunan E.Ö. suçunu kabul etti. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklanırken polis H.K., F.G. ile üç arkadaşını arıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.