Erol, Birlikspor’a halktan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Karacabey Birlikspor’a 3. Lig’de başarılar dilerken, ilçe halkına da çağrı yaptı. Erol, Karacabeylilerden; başarıdan başarıya koşarak ilçeyi temsil eden futbolcularına sahip çıkıp, maçlara gelip destek olmalarını istedi.
Erol yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Sevgili hemşerilerim malumunuz üzere, 23 yıllık profesyonel lig hasretimiz geçtiğimiz yıl yoğun çabalar ve harcanan emekler sonucunda nihayete ermiş olup, Karacabey Birlikspor Türkiye 3. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanmıştır. Bu konuda emeği geçen Yönetiminden futbolcusuna, taraftarından amigosuna, malzemecisinden masörüne kadar ve zorlu yolda maddi manevi desteğini esirgemeyerek bu çorbada bizim de tuzumuz olsun düşüncesi ile hareket eden herkese şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ederim.
Karacabey dinamikleri; AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR sözünün en güzel örneğini geçtiğimiz yıl Türk spor camiasına ve bölge halkına göstermiş oldu. Birliktelik meyvasını 3. lig olarak verdi. Birliktelik ülkemizin içinde bulunduğu sorunları bir kenara bırakarak, hangi etnik kökene, hangi dine, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi büyük takımın taraftarı olursa olsun bir kenara bırakarak öncelik Karacabey, öncelik Karacabey Kirlikspor diyerek kenetlenerek oluştu.
İşte bu güzel tablo devam etmelidir diye düşünüyoruz. Başarılarımızı daha yükseklere çıkarmalıyız ve bu güzel tablonun Türk spor camiasına da örnek bir rol model oluşturmasının gayreti içinde olmalıyız diye düşünmekteyiz. Bunu yapmak için çok fazla bir şeye ihtiyaç yok sadece bir olalım, diri olalım, iri olalım yeter. Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi “Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur”
İlk maçımızı Cumartesi günü Saat 16:30’da Cizrespor ile yapacağız. Bu ilk maçımızda ve diğer yapacağımız maçlarda oluşturacağımız kenetlenme ve sinerji ile takımımızın ve de yönetimimizin motivasyonunu artırarak Karacabey’e yakışan, Karacabey halkına ve de taraftarına yakışan bir tablo sergileyerek; taraftar neymiş, birliktelik neymiş tüm ülke spor camiasına göstermeliyiz.
Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Ben spor ve sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözü Karacabey’de fazlası ile hayat bulsun.
Karacabey Birlikspor Yönetimi; yaptığımız istişareler ve izlenimlere göre maddi manevi oldukça büyük bir yükün altına girmiş hatta taşın altına başlarını koymuş konumdadır. Karacabey dinamikleri olarak da, onların başlarını koydukları taşın altına herkesin imkanı ölçüsünde elini koyması gerekmektedir. Bu taşın altına koyulacak el; bazen sporcuyu alkışlamak, bazen tribünde yerini almak, bazen mağlubiyet alındığında onların motivasyonunu sağlayacak güzel bir söz, bazen onların önüne koyulan bir kap yemek, bazen de Karacabey için akıtılan teri ödüllendirmek olabilir. Yük paylaşıldığında başarıya giden yol daha çok aralanmış ve yaşacağımız büyük hazzı yakalamamız daha kolay olacaktır.
Karacabey’e gelen rakip takım taraftar ve temsilcilerinin buradan ayrılırken; KARACABEY-GÜZELLİK-TARAFTAR kelimelerini duyunca akıllarında ilk canlanacak şeyin Karacabey Birlikspor olması için ortamı yaratmakta biz Karacabey halkının görevidir. Cumartesi günü başlayacak olan uzun maratonumuzun Karacabey Birlikspor’umuza ve Karacabey halkına hayırlı olmasını diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.