Hırsız değil sanki koleksiyoner!

Karacabey'de, çalıp gezdiği motosikletlerden hevesini aldıktan sonra şasi numaralarını değiştirerek sattığı öne sürülen M.K. (32) jandarma tarafından düzenlenen operasyonda yakalandı. M.K.'nın evinde yapılan aramada motor ve şase numaralarını kazınmış 18 motosiklet bulundu.

Bursa merkezinden ve ilçelerinden çok sayıda motosiklet hırsızlığı olması nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hararete geçti. Jandarma ekipleri Karacabey'de motosiklet tutkunu olarak bilinen ve çeşitli motosikletlerle gezdiğini belirlediği M.K.'yi izlemeye aldı. Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı doğrultusunda M.K.'nin evine baskın düzenlendi. Yapılan aramada, şase ve motor numaraları silinmiş satılmak üzere hazırlanan 18 motosiklete el konularak M.K. gözaltına alındı.

Şüpheli polisteki ifadesinde motosiklet tutkunu olduğunu belirterek, "Param olmadığı için çaldığım motosikletler ile gezip hevesimi aldıktan sonra şase ve motor numaralarını silip satıyordum dedi. Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen M.K. 'nitelikli hırsızlık' suçundan tutuklandı.

Motosikletlerin ise sahipleri belirlenince teslim edileceği kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.