Heyecan İnegöl’den başlıyor

Karacabey Saadet Partisi Başkanı Gürsoy Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu İnegöl Saadet Partisi'nin “5. Olağan Genel Kurulu”na katıldı.
Belediye Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın katılımı ile gerçekleşen kongreye tek liste giren eski Teşkilat Başkanı Ertan Sütçü, Saadet Partisi'nin yeni ilçe başkanı oldu.
 “Heyecan İnegöl'den başlıyor” sloganı ile yapılan 5. Olağan Genel Kurulu'nda, 396 delege sandık başına gitti.
Kongreye Genel Başkan Kamalak'ın yanı sıra, SP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güngör, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ve yönetim kurulu üyeleri, DP İlçe Başkanı Selim Sani, Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, İTSO Başkanı Metin Anıl, İTSO Meclis Başkanı Kenan Kender, İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, bazı oda ve dernek başkanları ile bazı mahalle muhtarları katıldı.
İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu, Fethin İnegöl'den başladığını kaydederek; “Fetih buradan başlıyor. 2014 yılında yapılacak olan seçimlerin kadroları bugün seçiliyor. Seçimlerde İnegöl Belediye Başkanlığını ve diğer belediyeleri almak için söz veriyoruz” dedi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise, Milli Görüş belediyeciliğini anlatarak; “Dava konusunda gayretlerin arttırılması için dua istiyorum. Belediye başkanlığı ateşten gömlek” diye konuştu.
Yeni İlçe Başkanı Ertan Sütçü, kürsüde partililere yönelik bir konuşma yaptı.  Kongrenin sloganının 'Heyecan İnegöl'den Başlıyor' olduğunu söyleyen Ertan Sütçü, “Dünyanın en büyük teşkilatını kuran ve cihad eden, görevi başında son nefesini veren Genel Başkanımız, Erbakan hocamızı rahmetle anıyorum. Rabbim cümlemizi onun gibi davasına sadık kılsın. Milli Görüşün İnegöl'de temellerinin atılmasında ve buralara gelmesinde emeği geçenlere de teşekkür ederim.
Ertan Sütçü'nün teşekkür konuşması sonrasında ise Genel Başkan Mustafa Kamalak sahneye davet edildi. Hizmetlerinden dolayı eski İlçe Başkanı Bahri Urgun'a Prof. Dr. Mustafa Kamalak tarafından plaket takdimi yapıldı.
İlçe teşkilatı da Mustafa Kamalak'a rahmetli Necmettin Erbakan'ın projesi olan D-8'de yer alan ülkelerin bayrakların bulunduğu yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki tabloyu hediye etti. Bu sırada partililer 'Başbakan Kamalak' sloganları attılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.