Hey İsmail Teras Cafe hizmetinizde

Karacabey’de işletmeciliğini Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar’ın eşi Zahide Bayraktar’ın üstlendiği “Hey İsmail Teras Cafe” görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Atatürk Bulvarı Öktemler İşhanı Türkcell üzerinde faaliyete geçen Hey İsmail Teras Cafe’nin açılış törenine, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Fast food çeşitlerinin yanı sıra farklı damak zevklerine hitap eden içeceklerle sektöre iddialı bir giriş yapan Hey İsmail Teras Cafe’nin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Ali Özkan kesti. İlçe halkına nezih bir ortam oluşturan işletme sahibine teşekkürlerini ileten Özkan, hayırlı kazanç dileğinde bulundu.
Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından cafede bir süre sohbet eden katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Brunch kahvaltı, tost çeşitleri, kumru, patso, köfte, tavuk şiş, hamburger, çizburger, sosisli, pasta çeşitleri, waffle, mantı, çiğbörek, gözleme, çikolata şelalesi, çay, Türk kahvesi, americano, espresso, cappuccino, cafe latte, cola, fanta, ice tea, ayran ve sıkma meyve suyu çeşitlerinin nezih bir ortamda sunulduğu Hey İsmail Teras Cafe’de ayrıca parti, kokteyl ve doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.