Her şey ortadayken neden onay verelim?

Koç’un “Arıtma” eleştirisine MHP’den yanıt geldi:

“Koç’tan atık su tesisine ret tepkisi” başlıklı habere dikkat çeken MHP’liler, açıklamaların talihsiz olduğunu ileri sürdü.

Koç’un, “Modern arıtma tesisi yapımı ve borçlanmaya ret oyu verenleri ilçe halkına havale ediyorum. Bu fırsatı sadece siyaset ve muhalefet uğruna ret edenleri mahkemeye vereceğim” sözleri üzerine açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman şunları söyledi;

“Sayın Başkan, bizler yatırım ve işletme maliyetleri belli, fizibilite raporları hazırlanmış, ayakları yere basan projelere her zaman destek veririz. Bunu meclis toplantısında da dile getirdik. Ancak, 6 milyon 500 bin Euro yani 16 milyon TL’lik yatırım için 10 milyon TL borçlanma yetkisi istediğiniz projenizin işletme maliyetinin ne kadar olacağı konusundaki sorularımıza cevap alamadığımız, meclis tutanaklarından ve kayıtlardan tespit edilebilir.

Sütten ağzımız yandığı için yoğurdu üfleyerek yemek zorundayız. Kent Meydanı elimizde patladı. 50’den fazla işyeri yıkıldı. 3 katlı otopark, nikah salonu ve cafe yapıldı. Katlı otoparkın bu güne değin yaklaşık 4 aydır 3 bin TL gelir elde edildiği, personelin maaşını dahi ödeyemediği ve zarar ettiği için Şoförler odasına kiralanmasını istiyorsunuz.

Eski İş Bankası’nın yeri ve katlı otopark altındaki BİM’in boşalttığınız yerleri de boş bıraktınız. Yani kira gelirini de azalttınız. Bunlar yalnızca birkaç basit örnek.

Söz konusu atık su arıtma tesisini şu ana kadar Çorlu Belediyesi ve Bodrum ilçesine bağlı Konacık Beldesi hayata geçirdi.

İlgili Bakanlığın hibe programı da dikkate alınarak ilçemize kazandırılması tabi ki büyük bir fırsat olur.

Bu vatan bizlere dedelerimizden miras değil, torunlarımızın bize emaneti mantığıyla, hareket ettiğimizi bilmenizi istiyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.