Her koşulda yanınızdayız!

CHP, Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını ziyaret etti:

CHP İlçe Başkanı Mümin Erselli ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Tuğ önderliğindeki ziyaretlere, ilçe yönetimi, Kadın Kolları ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

İlk olarak Devlet Hastanesi A Blok’a giden CHP’li heyet, başta Başhekim Yavuz Kaan Bütün olmak üzere tüm doktor ve sağlık çalışanlarının anlamlı gününü kutladı.

Daha sonra Devlet Hastanesi B Blok‘taki doktorları ziyaret eden CHP’liler, ardından da ilçede hizmet veren Aile Sağlığı merkezileri ile Sağlık Polikiliğine giderek görev yapan sağlık personeline karanfiller sundu.

CHP İlçe Başkanı Mümin Erselli her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirterek, “Zor koşullarda yılmadan onurlu mücadelesini sonuna kadar devam ettiren hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızı gönülden destekliyorum. 14 Mart ve sonraki günlerin bayram havasında geçeceği, sağlık sektörüne emek veren insanlarımızın sorun ve kaygılarının giderildiği, sağlıklı bir Türkiye dileğiyle; tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyor; saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.