Her gün yüz nakli haberlerini okuyor!

Minik Buse’nin umutla bekleyişi:

Henüz 8 aylıkken evlerinde çıkan yangında alevlerin ortasında kalan ve yüzünün neredeyse tamamı yanan 9 yaşındaki Buse Kamalı, Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı bir yüz nakli ameliyatı geçiren ve dünya gündemine oturan Uğur Acar ile ilgili çıkan haberleri hiç kaçırmıyor. Her sabah okula gitmeden önce anne ve babasına gazete aldıran küçük Buse, Türkiye’nin ilk yüz naklinin gerçekleştirildiği Uğur Acar’ı yakından takip ediyor.

Yanık olan yüzünden kurtulmak için sabırsızlanan ve yüz nakli için sırada bekleyen Buse, “Uğur ağabeyin haberlerini hep okuyorum, onun durumunun iyiye gitmesine çok seviniyorum. Bende onun gibi yeni yüzüme kavuşmayı çok istiyorum” dedi.

Öte yandan yangın esnasında el ve ayak parmakları da tamamen yanan ve geçtiğimiz hafta İstanbul’da ayak baş parmağından ameliyat olan küçük Buse’yi yürüyemediği için annesi sırtına alarak okula götürüp getiriyor. Baba İlhan Kamalı ise gözü kulağı gazete ve televizyonlarda olan küçük kızının yeni yüzüne kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.