Dr. Ayşen Akın göreve başladı

Devlet Hastanesi’ne bir Radyoloji Uzmanı daha atandı:

Karacabey Devlet Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı sayısı ikiye çıktı. Radyoloji Uzmanı Kadir İlgaz’dan sonra ilk görev yeri Karacabey’e atanan Uzman Doktor Ayşen Akın dün görevine başladı.

            Dr. Akın, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Şişli Ok Meydanı Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde asistanlığını da tamamlayarak mesleğine Karacabey’den start verdi.

            Evli olan Radyoloji Uzmanı Akın, ilk görev yeri Karacabey’de en iyi hizmeti vermek için çalışacağını kaydetti.

            Radyoloji Uzmanı Dr. Ayşen Akın’ın Karacabey’de görevlendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Yavuz Kaan Bütün ise, her geçen gün artış kaydeden genç doktorların Devlet Hastanesi’ne dinamiklik kazandıracağını belirtti.

Emar ve Tomografi isteği

Diğer taraftan iki Radyoloji Uzmanına sahip olması nedeniyle Karacabey Devlet Hastanesi’ne Emar ve Tomografi gibi cihazların kazandırılması gerektiği üzerinde duruldu.

            Karacabey’in ihtiyaç duyduğu cihazların bir an önce Devlet Hastanesi’nde hizmet vermesini isteyen vatandaşlar, sürekli Mustafakemalpaşa ve Bursa’ya sevk edilmekten bıkıp usandıklarını söyledi.

            Bu konuda yetkilileri ve İl Sağlık Müdürlüğü’nü göreve çağıran vatandaşlar, Karacabey’e üvey evlat muamelesinin yapılmamasını istedi.     

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.