HEPAR’dan terör tepkisi

Karacabey Hak ve Eşitlik Partisi, son günlerde artan terör olaylarına lanet yağdırırken, önceki akşam Malatya’da helikopteri inişe geçtiği sırada teknik bir arıza sonucu yere düşen ve şehit olan Karacabeyli Kara Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır’a rahmet, kederli ailesine de sabır diledi.
Vatanı uğruna şehit düşen tüm asker ailelerinin acılarını paylaştıklarını bildiren HEPAR İlçe Teşkilatı, terörün dini olmadığını kaydetti.
Her gün şehit haberleri gelmesine karşın iktidar partisinin görevini yerine getirmediğini savunan HEPAR İlçe örgütü, “Her gün 3’er 5’er toprağa verdiğimiz şu mübarek günler gösterdi ki terörün dinle bir alakası yok. İktidar partisinin Ramazan ayını bahane göstererek harekete geçmemesi, onlarca vatan evladına mal olmuştur. Oysaki biz onların bir düğmesini bile terör örgütünün tamamına değişmeyiz. Dost düşman herkes bunu böyle bilsin. Bizler Hak ve Eşitlik partisinin üyeleri ve yöneticileri olarak, işlerin bu noktaya geleceğini gördük, insanları elimizden geldiğince uyarmaya çalıştık. Bizler Anadolu kartalları olarak mecliste olalım ya da olmayalım bu topraklarda yaşıyorsak, bu cennet vatanın ekmeğini yiyorsak, suyunu içiyorsak vatan için her türlü özveriye hazırız. Kurtuluş Savaşında, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, İnönü’de nasıl atalarımız gözünü kırpmadan savaştıysa ve şehit olduysa bizlerde bu gün onlar kadar hazırız. İnsanlarımız şu hususu mutlaka sorgulamalıdırlar; Vatan evlatlarımız neden şehit oluyorlar? Korumaya çalıştıkları halkın çocukları, kardeşleri tarafından pisipisine hiç yoktan, gündüz beraber çay içtikleri berber, bakkal veya köylünün korumaya çalıştıkları halkın ihanetiyle haince pusuya düşürülerek şehit ediliyorlar. Şimdi soruyoruz; Bu nasıl kardeşlik?
Hak ve Eşitlik Partisi olarak, şehitlerimize Allahtan rahmet acılı ailelerine de sabır diliyoruz. Özellikle Karacabey’imizin şehidi Erhan Kındır’ın ailesinin ve tüm şehit ailelerinin acılarını paylaştığımızı duyururuz. Vatan sağ olsun. Teröre olan tepkimizi her yerde göstermeye devam edelim” şeklinde açıklamada bulundu.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.