Hainler kendi kanlarında boğulacak!

Hainler kendi kanlarında boğulacak!
 
Karacabey Kunduracı-Saraç ve Benzerleri Odası Başkanı Kamil Başpınar, son günlerde yine artan terör olaylarına büyük tepki gösterdi.
            Esnaf ve Sanatkarlar olarak terör olaylarının sona ermesi konusunda devlete sonsuz güvendiklerini belirten Başpınar, her türlü göreve hazır olduklarını kaydetti.
            Başkan Başpınar, “Yıllardan beri süren ve son günlerde artan terör olayları hepimizi derinden üzmektedir. Rütbeli, rütbesiz asker ve polisimizin haince saldırılar karşısında birer birer şehit olması yürekleri dağlamıştır.
            Hain terör örgütleri, bu yolla asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Zamanı geldiğinde kendi kanlarında boğulacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür ve hiçbir güç bu bütünlüğü bozamaz.
            Esnaf ve sanatkarlar olarak bu konuda devletimize sonsuz güveniyoruz. Her türlü göreve hazırız. Gerektiğinde kepenk kapatarak, hiçbir tereddüt göstermeden hainlerle hesaplaşmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bu anlamda, önceki gün uçak kazası sonucu şehit düşen Karacabey’li şehidimiz Erhan Kındır ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.