“Hedefimiz 3 puanla dönmek”

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karacabey Birlikspor, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’a konuk olacak. Karaköprü Faruk Çelikşak Stadı’nda oynanacak mücadele, saat 13.00’te başlayacak.
Grubunda 5 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 7. sırada bulunan Karacabey Birlikspor, bu hafta kritik bir deplasmana gidiyor. 3. Grup’ta 11. sırada yer alan Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Karacabey Birlikspor, bu zorlu mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. Deplasmanda 5 maça çıkan temsilcimiz, bu karşılaşmalardan ikisini kazanırken, üçünden yenilgiyle ayrıldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Tekirdağspor’u tek golle geçen temsilcimiz, Karaköprü deplasmanında kazanarak Play Off hattından uzaklaşmak istemiyor.
Ev sahibi Karaköprü Belediyespor ise, şu ana kadar oynadığı 10 maçta; 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Sahasında çok daha etkili oynayan Karaköprü Belediyespor, topladığı 11 puanın 10’unu kendi evinde elde etti.
Birlikspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, zorlu maç öncesi kazanmaya odaklarını vurguladı. Play Off hattından kopmak istemediklerini belirten Çokkeser, Karaköprü maçında futbolcularına güvendiğini ve güzel sonuçla Karacabey’e döneceklerini iddia etti.
Çokkeser, “Rakibimiz özelikle evinde çok iyi oynuyor. Kendi taraftarı önünde kazanmak isteyecekler. Ancak biz, bu karşılaşmada iyi mücadele ederek arzu ettiğimiz 3 puanı almayı amaçlıyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Koşan ve maçı kazanmayı arzulayan takım izlenimi vermeliyiz. Güzel bir sonuç alarak camiamızı ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.