Hayırseverler Kur’an Kursu öğrencilerini sevindirdi

Karacabey’de hayırseverliğiyle tanınan Amatör Ressam Meliha Turan bu kez de Kur’an Kursu öğrencilerini sevindirdi. Öktemler Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri hayırseverler Meliha Turan, Sezgin Kula, Hatice Parakat, Urkus İmamoğlu ve Kadriye Mete’nin elinden hediyelerini alırken mutlulukları görülmeye değerdi.
Öktemler Camii’nde yapılan etkinlikte hayırseverler tarafından Yaz Kur’an Kursu’nda öğrenim gören 25 kız öğrenciye inci taç, küpe kolye seti, 30 erkek öğrenciye de tesbih ve anahtarlık takdim edildi.
Öğrencilerin sevinç ve mutluluğu karşısında duygularını gizleyemediklerini ifade eden hayırsever Meliha Turan yaptığı kısa konuşmasında; “Arkadaşlarım Sezgin Kula, Hatice Parakat, Urkus İmamoğlu ve Kadriye Mete ile birlikte Kur’an-ı Kerim öğrenen öğrencilerimizi tebrik ve gelecek yılda da teşvik etmek amacıyla çeşitli hediyelerle sevindirdik. Sevinçleri gözlerinden okunan öğrencilerimizin mutluluğu bizleri daha da çok mutlu etti. Hayır yapmayı seviyorum. Çünkü biliyorum ki sadece hayırlar insanın peşinden geliyor ve ayaklarına dolaşıyor. Allah bütün mümin kullarının hayırları kabul etsin İnşallah. Seneye daha güzel hediyelerle bu etkinliği devam ettirmek istiyorum. Programda ayrıca öğrencilere din hakkında sorular yönelttik ve her soruda parmakların hepsi kalktı. Bu güzel öğrencileri eğiterek, İslam’ı öğrenen, bilen sonra da uygulayacak evlatlar yetiştiren Kur’an Kursu Hocaları Fatma Belkıs ve Mustafa Karaca’ya da şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.