“Hayırlı olsun”

Karacabey As Doruk Mühendislik Ltd. Şti’nin sahibi, tecrübeli Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, MMO (Makine Mühendisleri Odası) Bursa Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Asansör kursu eğitimleri sonunda Asansör Mühendis Yetki Belgelerini almaya hak kazandı.
2007 Yılında kurulan As Doruk Mühendislik LTD.ŞTİ. Doğalgaz, Kalorifer Tesisatı ve Kombi satışı yanında, 10. Yılında, 2017 yılının 2. yarısından itibaren Asansör Proje, Montaj ve Bakım alanında da Karacabey halkına hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.
Doğruoğlu, katıldığı Asansör Avan Proje Hazırlama Kursu ve Asansör Mühendis Yetkilendirme Kursu’nu başarıyla bitirerek Yetki Belgelerini, MMO Bursa Şubesi Yöneticilerinden aldı.
Doğruoğlu’na Asansör Avan Proje Hazırlama Mühendis Yetki Belgesi’ni MMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, Asansör Mühendis Yetki Belgesi’ni de TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Fikri Düşünceli takdim etti.
Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, “Meslektaşımız Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, Asansör konusunda açılan kurslara ve sınavlara katılarak, başarılı olmuş ve yetki belgelerini almaya hak kazanmıştır. Meslektaşımızı tebrik ediyor, Hayırlı olsun diyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.