“Hayırlı Olsun”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında yazılı basın açıklaması yaptı.
Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce kısa bir sürede, 50 günlük kampanyada ciddi bir oy almıştır. Yüzde 30 bandının üzerine çıkmıştır. Ancak diğer muhalefet partileri ve Cumhurbaşkanı Adayları beklenenin çok altında bir oy aldı. Bu da Erdoğan’ın seçimi ilk turda kazanmasının önünü açtı.
Seçim sonuçlarını Karacabey açısından değerlendirdiğimizde ise, Karacabey’de CHP ve Muharrem İnce’nin oyu Türkiye ortalamasının üzerindedir. Bu tabii ki bizim için bir başarı değildir. Beklediğimiz oyun altında kaldık. Karacabey İlçe Örgütümüz, Kadın ve Gençlik Kollarımız bu süreçte gece-gündüz demeden çok çalıştık. Karacabey’de aldığımız oy yaklaşık 13 bin civarındadır ve %22.5’tir. Bu sonuç beklediğimizin çok altında kalmıştır. Karacabey’de daha yüksek bir potansiyelimiz olduğunu biliyoruz. Mücadelemize devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Mart ayında gerçekleştireceğimiz yerel seçimlere daha iyi hazırlanacağız ve Karacabey Belediyesi’nin burçlarına CHP’nin 6 oklu bayrağını dikeceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.