“Haydi Sen De Ekmeğini Kardeşinle Paylaş”

İHH Karacabey Temsilciliği Başkanı Hüseyin Kahraman, kış aylarının gelmesiyle zor şartlar altında kamplarda yaşayan mülteciler için “Haydi Sen De Ekmeğini Kardeşinle Paylaş” kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Kahraman, 24 Aralık Salı günü Karacabey’den gönderilecek yardım tırı için tüm yardımseverler ve bağışçılardan destek beklediklerini belirtti.
Kahraman kampanya ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Reform talepleriyle başlayan, uluslar arası güçlerin müdahalesi ile iyice içinden çıkılmaz hale gelen Suriye iç savaşında insani bedel giderek artıyor. Zaten zor şartlar altında mülteci kamplarında yaşayan binlerce insan kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuk ve yağışlı havalarla mücadele etmeye başladı.
Şimdi İdlip’te yaşayan yaklaşık 3 milyon kişi yeni bir krizle karşı karşıya. Günlük gıda ihtiyacını karşılamakta bile zorluk çeken çoğu mülteci aile başta hijyen, gıda, un ve çadır olmak üzere temel yaşam malzemelerine ihtiyaç duyuyor.
Soğuktan titreyen, yetersiz beslenmeden dolayı hasta olan çocuklara umut , zor şartlar altında hayatını sürdüren mültecilerin sofralarına misafir olmak için bir gıda yardım tırı hazırlıyoruz.
“Haydi Sen De Ekmeğini Kardeşine Paylaş” kampanyamızla ekmeğimizi mülteci kamplarındaki kardeşlerimizle paylaşıyoruz. “Haydi Sen De Ekmeğini Kardeşinle Paylaş” sloganı ile düzenlediğimiz kampanyamızda bir çuval un bedeli 100 TL’dir.
24 Aralık Salı günü Karacabey’den göndereceğimiz yardım tırımıza katkıda bulunmak isteyen tüm yardımseverleri ve bağışçılarımızı derneğimize bekleriz. Derneğimiz Orman İşletme Şefliğinin yanındadır. İrtibat telefonlarımız; 0224 677 00 09 ve GSM : 0553 723 98 40’dır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.