“Haydi Karacabey Bir Evladımızı da Sen Isıt”

Ülkü Ocakları Karacabey İlçe Başkanlığı, “Haydi Karacabey Bir Evladımızı da Sen Isıt” sloganıyla anlamlı bir kampanya başlattı. Bu kapsamda, kampanyaya destek olmak isteyenler, kullanmadıkları eldiven, atkı, bere, mont, bot v.s giysilerini Ülkü Ocakları Karacabey İlçe Başkanlığı ile irtibata geçerek teslim edebilirler.
Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Karacabey Ülkü Ocakları Başkanı Alper Karahan, şunları kaydetti: “Çıktığımız bu yolda, değerli ve duyarlı Karacabey halkından, Yunus Emre’nin de dediği gibi; “Yaradılanı severim yaratandan ötürü” sözü ile ihtiyaç sahipleri evlatlarımıza yardım eli uzatmanızı bekliyoruz. Hadis-i Şerifler’de buyruluyor ki; ‘Bazı kimseler, başkalarının ihtiyaçlarını karşılamak, onlara yardımcı olmak için yaratılmıştır. İhtiyaç sahipleri bunlara başvurur. Bunlar için ahirette azap korkusu olmaz.’
Allah’ın en sevdiği iş, elbise vererek veya yedirip içirerek, yahut başka ihtiyacını karşılayarak bir mümini sevindirmek. Bu anlamda bizleri bekleyen ihtiyaç sahipleri olduğunu düşünerekten gelin birlik olalım ve birlikte Karacabey olalım diyoruz. Kampanyamıza katkıda bulunmak isteyen halkımızdan kullanmadıkları eldiven, atkı, bere, mont, bot v.s giysilerini teslim etmeleri için Ülkü Ocakları Karacabey İlçe Başkanlığı’mızla irtibata geçmeniz rica ediyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.