Hastaneyi su bastı

Karacabey’de yeni yapılan Devlet Hastanesi’ni yağmur suları bastı. Önceki gün meydana gelen yağışın ardından hastanenin zemin katı göle dönerken, giderlerin taşımadığı yağmur suları temizlik elemanlarının yardımı ve vidanjörlerle boşaltılabildi.
Giderlerin yağmur sularını taşımaması nedeniyle yaşanan taşkında, hastanenin zemin katı göle döndü. Pis bir kokuyla birlikte zemin katını dolduran yağmur suları güçlükle temizlenebildi.
Fizik tedavi, eczane, arşiv, mescit, laboratuar, röntgen, tomografi ve morgun olduğu katın bir hayli etkilendiği su baskını sonrası hastane pis bir kokuya bürünürken, temizlik çalışanlarının yoğun çalışmaları ile sular saatler sonra dışarıya çıkarılabildi.
Yaşanan su baskını sonrası tepkilerini dile getiren hastalar, “Yeni hastane yaptılar sözde. Gördük ki daha açılışı yapılmadan hastane sular altında kaldı. Kandırmaca bina büyük gibi ama personel sayısı çok yetersiz. Asansör yapmışlar, çalışmıyor. Anlayacağınız Karacabey, her alanda olduğu gibi sağlık alanında da sınıfta kalmış durumda” şeklinde konuştu.

hastanee

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.