Hastane tapusu Sağlık Bakanlığı’nda

Belediye Başkanlığına 3 gün vekalet edecek olan Necmi Akkuş, müjdeli haberi verdi:
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un 3 günlük Ankara ziyaretinde yerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necmi Akkuş vekalet ediyor.
            Necmi Akkuş, yeni seçim döneminin ardından Koç’un yokluğunda ilk kez Başkanlık koltuğunda oturdu. Akkuş’un Belediye’deki ilk gününde oldukça yoğun olduğu gözlendi.
            Rutin işlerin yanı sıra, 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katılan Akkuş, daha sonra da Belediye Başkanı Ergün Koç’tan müjdeli haberi verdi.
            Belediyeye telefonla bağlanan Başkan Koç, yeni hastane yapımı için 31 bin 503 metrekarelik tapunun Sağlık Bakanlığı’na teslim edildiğini duyurdu. AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ile birlikte tapuyu teslim etmenin heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Koç, bayramdan hemen sonra hastanenin yapılacağı Soğan Pazarı yanındaki alanda jeolojik etüt çalışmalarına başlanacağını kaydetti.
            44 milyonluk yatırımın önemine değinen Başkan Koç, “Heyecanımı kelimelerle anlatmam olanaksız. Çok mutluyum. Milletvekilimiz Ali Koyuncu ile birlikte hastane tapusunu Sağlık Bakanlığı’na teslim etmenin haklı onurunu yaşıyoruz. Bu hizmet iki önemli aşamadan oluşmaktadır. Birincisi 44 milyonluk yatırım ilçemize kazandırılacak, diğeri ise sağlık konusunda daha etkin hizmet verilecek. Şu an top, Sağlık Bakanlığı’nda” diyerek duygularını ifade etti.
            Müjdeli haberin ardından AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç, Belediye Başkan Vekili Necmi Akkuş, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren ile AK Parti Belediye Meclis Üyesi Seçkin Eken, hastanenin yapılacağı alana giderek incelemelerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.